Перспективи та основні напрямки розвитку парашутобудування в Україні - Didur, G. M.; Aleхeev, V. N. (Військово-технічний збірник, 2010)
Проведено аналіз сучасного стану парашутно-десантної техніки, що знаходиться на озброєнні ЗС України. Обґрунтована доцільність удосконалення зразків парашутно-десантної техніки. Запропоновані шляхи модернізації зразків парашутно-десантної техніки в сучасних умовах.