Підвищення бойових можливостей та технічних характеристик бронетанкової техніки - Sotnikov, A. M.; Gavrilov, A. B. (Військово-технічний збірник, 2010)
В даній статті запропонований механізм оцінки впливу конфігурації бронетанкової техніки (БТТ) на її радіометричну помітність з огляду на необхідність підвищення ступеню захищеності перспективних зразків БТТ. Запропонований підхід може бути використаний при обґрунтуванні тактико-технічних вимог до перспективних засобів пасивного захисту, а також при оцінці показників помітності БТТ при використанні існуючих засобів пасивного захисту.