Аналіз технічних характеристик і можливостей безпілотних авіаційних комплексів оперативно-тактичного та тактичного радіусу дії армій розвинених країн - Salnik, Y. P.; Matala, I. V. (Військово-технічний збірник, 2010)
Проведений аналіз технічних характеристик безпілотних авіаційних комплексів оперативно-тактичного та тактичного радіусу дії (ОТ та Т БАК), що розробляються і знаходяться на озброєнні збройних сил провідних країн світу. Обґрунтована необхідність та узагальнені вимоги щодо розробки комплексів ОТ та Т БАК для Сухопутних військ Збройних Сил України.