Автоматизація діяльності командира, штабу при прийнятті рішень на операцію (бойові дії) - Guminskiy, R. V.; Ryzhov, E. V.; Кorolyova, O. V. (Військово-технічний збірник, 2010)
У статті проаналізовано деякі підходи автоматизації процесу діяльності командира (штабу), запропоновано новий підхід до вироблення рішень, удосконалення інформаційно-аналітичного забезпечення організації операції (бойових дій) за рахунок застосування інформаційно-моделюючого середовища.