Оцінка ефективності координатного методу визначення дирекційних кутів з використанням супутникових радіонавігаційних систем - Serghiienko, R. V. (Військово-технічний збірник, 2010)
Досліджено показники ефективності визначення дирекційних кутів орієнтирних напрямів координатним методом (розрахунком оберненої геодезичної задачі) по даним, отриманим за допомогою приймачів супутникових навігаційних сигналів СН-3003 «Базальт». Запропоновано мінімальні віддалі між точками, що утворюють орієнтирний напрям, та допустимі розходження при здійсненні контролю способом, що розглядається.