Перспективи розвитку озброєння та військової техніки Сухопутних військ: аналіз поглядів учасників спеціалізованої ВНТК - Luchuk, E. V.; Tymchuk, V. Y.; Chornyi, M. V. (Військово-технічний збірник, 2010)
Академія сухопутних військ (АСВ) імені гетьмана Петра Сагайдачного вже втретє приймає в своїх стінах військових науковців, інженерів і фахівців, які не лише спроможні дати аналітичну оцінку стану озброєння та військової техніки (ОВТ) Сухопутних військ (СВ) Збройних Сил України (ЗСУ), бойовим можливостям їх (Збройних Сил) підрозділів, а й визначають напрямки подальших наукових досліджень і виконання необхідних оборонних замовлень. Про це та інше в стислому аналізі III Всеукраїнської науково-технічної конференції (ВНТК) «Перспективи розвитку ОВТ СВ», яка проходила у Львові 13–14.04.2010 р.