Універсальний вимірювальний модуль для побудови і модернізації контрольно-вимірювальних систем військово-технічних комплексів - Shabatura, Y. V.; Ovchinnikov, K. V.; Bugayov, Y. V. (Військово-технічний збірник, 2009)
Виконана розробка математичного, метрологічного, технічного і алгоритмічного забезпечення для побудови універсального вимірювального модуля, який функціонує на основі використання принципу часового представлення вимірювальної інформації. Проведені дослідження показали придатність розробленого модуля не лише для побудови нових засобів вимірювань але і для модернізації застарілих вимірювальних приладів і систем. Застосування модуля дозволяє суттєво збільшити точність вимірювань і завадостійкість з одночасним зменшенням енергоспоживання.