Оцінка ефективності радіоподавлення сучасних засобів радіозв’язку автоматизованих систем управління військами - Luchuk, E. V. (Військово-технічний збірник, 2009)
У статті оцінена ефективність радіоподавлення сучасних цифрових засобів зв’язку, які використовують сигнали із розширенням спектру, існуючими засобами радіоелектронної боротьби. На основі отриманих результатів надані рекомендації по використанню передавачів перешкод на безпілотних літальних апаратах для подавлення радіорелейних засобів противника і пошуку нових засобів та способів подавлення комп’ютерних мереж автоматизованих систем управління військами.