Організація навчального процесу курсантів у ВВНЗ з врахуванням принципів планомірного і поетапного привиття знань та навичок - Bokachov, S. V.; Babirad, I. V.; Gluschenko, V. S. (Військово-технічний збірник, 2009)
Розглянута організація навчального процесу у ВВНЗ з врахуванням принципів планомірного і поетапного привиття знань і навичок з метою підвищення ефективності навчання, вирішення завдань Збройних Сил України щодо підготовки військових фахівців до виконання ними посадових обов’язків на перших первинних посадах, приведення рівня їх професійної підготовки у відповідності з нормативно-правовими актами і вимогами військово-професійної діяльності.