Особливості побудови підсистеми визначення шляху та експериментальні дослідження її складових частин - Budaretski, Y. I.; Grubel, M. G.; Gladki, M. I.; Nazarkevich, S. M. (Військово-технічний збірник, 2009)
У статті розглянуто особливості побудови підсистеми визначення шляху (ПВШ) і доплерівського вимірювача параметрів руху (ДВ). Наведені експериментальні дослідження ДВ.