Спосіб визначення оптимальної кількості спеціальних засобів транспортування у ракетно-парковому дивізіоні рухомої ракетно-технічної бази - Svidunovich, O. E. (Військово-технічний збірник, 2009)
Розглядається спосіб визначення оптимальної кількості спеціальних засобів транспортування у ракетно-парковому дивізіоні, якій би забезпечив відповідну ефективність функціонування рухомої ракетно-технічної бази в сучасних умовах реформування Збройних Сил України.