Аналіз можливостей застосування ракетно-артилерійських псевдокосмічних комплексів при веденні артилерійської розвідки - Mashkov, O. A.; Puleko, I. V.; Chumakevich, V. O. (Військово-технічний збірник, 2009)
Розглядаються способи використання артилерійських систем для запуску псевдосупутникових систем спостереження, вимоги та властивості їх апаратури.