Визначення координат наземних цілей з використанням малогабаритних БПЛА на основі вдосконаленого псевдодальномірного методу - Maistrenko, О. V.; Burdeinyi, М. V.; Stehura, S. I.; Stetsiv, S. V. (Військово-технічний збірник, 2020)
У статті обґрунтована доцільність використання вдосконаленого псевдодальномірного методу для визначення координат наземних цілей із застосуванням малогабаритних безпілотних літальних апаратів, що використовується для визначення координат об’єкта на місцевості в режимі реального часу без залучення потужної обчислювальної техніки. Проведено аналіз існуючих методів визначення координат наземних об’єктів за допомогою безпілотних літальних апаратів та запропоновано алгоритм їх визначення на основі вдосконаленого псевдодальномірного методу із використанням малогабаритних безпілотних літальних апаратів.