Щодо застосування гібридної силової установки на військових гусеничних та колісних машинах - Hlebov, V. V.; Huzhva, U. M.; Koroliov, V. M.; Strimovskyi, S. V. (Військово-технічний збірник, 2020)
Розглянуто питання ефективності застосування гібридної силової установки на військових машинах. Проведено аналіз закордонних зразків військових гусеничних і колісних машин з впровадженою гібридною силовою установкою та їх технічних характеристик. Виконано вибір тягового електроустаткування для побудови гібридної силової установки для танка та бронетранспортера. Здійснено дослідження компонування складових гібридної силової установки у моторно-трансмісійному відділенні і корпусі танка Т-72, важкої бойової машини піхоти БМТ-72 та бронетранспортера БТР-4МВ1. Визначено технічні характеристики виробів БМТ-72 та БТР-4МВ1 при впровадженні у них гібридної силової установки.