Часоімпульсний метод визначення параметрів траєкторії польоту індикаторних снарядів і мін та його застосування для коригування артилерійсько-мінометного вогню - Tkachyk, P. P.; Fedor, B. S.; Shabatura, U. V.; Fedor, V. B. (Військово-технічний збірник, 2017)
Проведений аналіз відомих методів визначення координат артилерійського снаряда (міни) для подальшої екстраполяції точки його падіння. Вибраний та обґрунтований метод коригування вогню гармат і мінометів, враховуючи досвід застосування ракетних військ і артилерії під час антитерористичної операції.