Моделювання та програмна реалізація процесу планування вантажоперевезень у військовій логістиці - Matveychuk, T. A. (Військово-технічний збірник, 2016)
У статті побудовано та досліджено базовий варіант моделі планування вантажоперевезень. Вона складається з послідовності окремих підзадач та системи спрощуючих припущень, що дозволяє вирішувати поставлену задачу в умовах багатокритеріальності і наявності часових обмежень. Для складання поетапного плану перевезень вантажів запропоновано зведений алгоритм розв’язання базової задачі з організації вантажопотоку. Для реалізації розглянутих ідей розроблено і протестовано прикладну програму для знаходження у транспортній мережі оптимального маршруту перевезення вантажів від одного відправника декільком споживачам.