Створення сонячних елементів нового покоління на основі ТіО2 та їх застосування у військовій справі - Odosiy L. І.; Korolko, S. V.; Kozlinskiy, M. P. (Військово-технічний збірник, 2016)
Установлено вплив структури ряду аніонних поліметинових барвників (ПБ) на снові тетранітрофлуорена на їх спектральні та електрохімічні характеристики. Методом циклічної вольтамперометрії визначено їх потенціали окиснення та відновлення. Розраховано значення енергетичних рівнів HOMО та LUMO досліджуваних барвників і зроблено прогноз щодо можливості використання їх як сенсибілізаторів діоксиду титану.