Проблемні питання РХБ захисту військ (сил) в зоні територіальної оборони - Kazmirchuk, V. O.; Savrun, B. Y.; Tsybulia S. А. (Військово-технічний збірник, 2014)
У статті проаналізовано проблемні питання радіаційного, хімічного, біологічного захисту у ході виконання завдань Територіальної оборони (ТрО) в рамках вимог щодо формування єдиних підходів з організації оперативного (бойового) забезпечення.