Підвищення точності визначення періоду обертання антенних систем РЛС пасивними многопозиційними комплексами з використанням автокореляційної функції - Pozdnyakov, E. K.; Tkachenko, V. N.; Korotkov, V. V. (Військово-технічний збірник, 2013)
В даній статті розглянуто метод визначення періоду обертання антенної системи РЛС за допомоги автокореляційної функції. Показані характерні спотворення сигналу, що виникають при відбитті від тропосфери, обґрунтована необхідність використання автокореляційної функції з попередньою фільтрацією сигналу. Побудована автокореляційна функція, виконано порівняння метрологічних характеристик різних методів знаходження періоду, вироблені рекомендації щодо застосування автокореляційної функції при обчисленні періоду сигналу в пасивних многопозиційних комплексах.