Методика формування програми навчання водінню бойових машин на тренажерах імітаційним моделюванням - Chornyі, N. V. (Військово-технічний збірник, 2017)
Розглянуто методичний підхід щодо формування програми навчання водінню бойових машин на тренажерах озброєння і військової техніки на основі побудови імітаційної моделі заняття, що дозволяє здійснити імітаційний прогін заняття за різними варіантами його проведення і матеріально-технічного забезпечення та визначити початкові умови щодо часових показників для реалізації навчальних завдань при відпрацюванні передбаченого програмою навчання переліку вправ.