Безредукторний електропривод механізму наведення за дирекційним кутом антени РЛС на основі вентильних реактивних двигунів - Kuznyetsov, O. O. (Військово-технічний збірник, 2016)
Обґрунтовано використання безредукторного електропривода на основі вентильних реактивних двигунів у механізмі наведення антени РЛС артилерійської розвідки. Спроектовано вентильний реактивний двигун механізму наведення за дирекційним кутом РЛС автоматизованого радіолокаційного комплексу АРК-1М. Обґрунтовано доцільність використання спроектованого двигуна у вказаному механізмі наведення.