Аналіз характеристик сигналів супутникових навігаційних систем - Lyashenko, V. A.; Zozulya, V. М.; Krivcun, V. I. (Військово-технічний збірник, 2016)
Приведений аналіз характеристик сигналів супутникових навігаційних систем, які функціонують, одночасно, а саме: американської GPS, російської ГЛОНАСС, європейської «Галілео» і китайської Компас. Загальна кількість супутників складає більше ста одиниць, кожна система застосовує щонайменше 3 частоти, з’являються далекомірні сигнали нового типу з більш складнішою структурою і більш високими характеристиками. У статті також представлений огляд перспективних сигналів по всіх чотирьох системах.