Оцінка впливу нелінійних силових характеристик підвіски на ефективність ведення вогню бойових колісних машин - Tkachuk, P. P.; Hrubel, M. H.; Sokil, M. B.; Nanivskyi, R. A. (Військово-технічний збірник, 2016)
Робота присвячена дослідженню впливу нелінійних силових характеристик підвіски на ефективність ведення вогню бойових колісних машин (БКМ), які експлуатуються в складних умовах руху пересіченою місцевістю. Проведено теоретичний аналіз впливу силових параметрів підвіски БКМ на коливання корпусу з встановленим бойовим модулем. Наведено порівняльну таблицю ефективності ведення вогню із встановленого модуля за лінійної та нелінійної силової характеристики системи підресорення.