Експериментальні дослідження процесу взаємодії рушіїв бойових броньованих машин з ґрунтовими поверхнями, що деформуються - Mischenko, Y. S.; Kuprinenko, O. М. (Військово-технічний збірник, 2016)
Розглянута проблема визначення параметрів рушія перспективних бойових броньованих машин з урахуванням зміни механічних характеристик ґрунту. Показано недосконалість існуючих науково-методичних підходів. Експериментально підтверджено адекватність запропонованих аналітичних залежностей визначення параметрів рушіїв бойових броньованих машин.