Про можливість застосування засобів маскування при модернізації об'єктів бронетанкової техніки - Glebov, V. V.; Deviatilov, Y. I.; Rolenko, S. O. (Військово-технічний збірник, 2016)
Проведений аналіз можливих засобів маскування об'єктів БТТ, діапазонів спектра, які використовуються для виявлення. Визначено завдання маскування. Розглянуто методи та засоби маскування у різних діапазонах довжин хвиль при модернізації виробів бронетанкової техніки.