Процедура комплексного оцінювання наукових проектів у вищих військових навчальних закладах - Bulgakov, R. V. (Військово-технічний збірник, 2016)
На підставі розгляду дерева критеріїв наукової діяльності вищих навчальних закладів, в процесі пошуку процедури агрегування показників, проведено аналіз комплексного оцінювання результатів наукової та науково-технічної діяльності у вищих військових навчальних закладах, введено модель мережевої системи комплексного оцінювання, запропоновано підхід, заснований на її розробці і дослідженні, сформульовані та вирішені прямі і зворотні завдання комплексного оцінювання, а також завдання визначення резервів і мінімізації витрат на досягнення необхідного значення комплексної оцінки.