Перспективи використання прямого привода при модернізації механізму наведення антени станції наземної артилерійської розвідки - Kuznyetsov, O. O. (Військово-технічний збірник, 2014)
Запропоновано при модернізації системи керування антеною станції наземної артилерійської розвідки використовувати ідеологію прямого привода. Проаналізовано особливості такого підходу, зокрема, використання моментних двигунів для прямого привода та вимоги до них.