Оцінка рівня вогневої потужності та захищеності зразків вітчизняних бронетранспортерів - Rusilo, P. O.; Chernenko, A. D.; Varvanets, Y. V.; Kostiuk, V. V.; Kalinin, A. M. (Військово-технічний збірник, 2014)
У статті зроблена спроба оцінки рівня вогневої потужності і захищеності бронетранспортерів. Порівняльний аналіз рівня вогневої потужності та захищеності свідчить про те, що вітчизняні бронетранспортери БТР-4Е «Ладья» і БТР-3Е1 займають провідне місце серед перспективних зразків, які знаходяться в серійному виробництві і на озброєнні армій країн світу.