Цемент для протирадіаційних укриттів - Parashchuk, L. Y. (Військово-технічний збірник, 2014)
У роботі досліджено вплив хімічного складу цементу на захисні характеристики бетону, з якого виготовлено екрануючий матеріал. Показано можливість використання в складі бетону цемент, який в процесі тверднення утворює більшу кількість гідратних сполук.