Математичні моделі динаміки руху модифікованих військових колісних засобів - Zalypka, W. D. (Військово-технічний збірник, 2013)
Отримані математичні моделі динаміки руху модифікованих військових колісних засобів при сталій зміні радіуса коліс та виконано їх комп’ютерне моделювання.